Обосновани Футболни Прогнози

Кристъл Палас - Брайтън

21 Декември 2023 - 22:00
Кристъл Палас
Брайтън
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между съставите на Кристъл Палас и Брайтън от 18-ия кръг на футболното първенство във Висшата Лига на Англия. Треньора на домакините Рой Ходжсън извежда на домашния си стадион Селхърст Парк своите играчи срещу гостуващите футболисти на Брайтън.

Ето и статистиката за днешния двубой:

Кристъл Палас

Играчите на домакините са 15-ти в класирането с 17 точки, от 4 победи, 5 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 мача имат голова разлика 17-25. На своя стадион Кристъл Палас има 8 мача досега, в които има една победа, 2 равенства и 5 загуби, при голова разлика 7-12.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Кристъл Палас има на сметката си 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 12 гола.

Брайтън

Тимът на гостите от Брайтън е 9-ти в класирането със събрани 26 точки, след 7 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 17 двубоя е вкарал 33 гола в противниковата врата и е получил 30 гола в собствената мрежа. При гостуванията си отборът има 8 срещи до момента, в които има 3 победи, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 15-18.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Чайките има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в вратата на своите съперници 9 гола и са получили 10 попадения от противниковите футболни отбори.

Кристъл Палас - Брайтън - преки двубои

В предишните 5 двубоя между двата противника, тимът на Кристъл Палас е постигнал една победа, отбора на Брайтън също е спечелил една победа, а в 3 срещи двата отбора са завършили наравно, при общо голово съотношение 5-5. В последните 2 срещи на своя стадион срещу състава на Брайтън, Домакините от Кристъл Палас нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на Кристъл Палас постигна равенство в предишния кръг в Англия, а при домакинствата си е в серия от 4 загуби.

Отборът на гостите има загуба в последния кръг в шампионата на Англия, а като гост е в серия от 2 последователни поражения.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.