Обосновани Футболни Прогнози

Руан - Шоле

1 Декември 2023 - 20:30
Руан
Шоле
Прогноза: 1
Коефициент: 1.55
5 - 1
позната футболни прогнози

За днес ще анализирам футболния двубой между футболните тимове на Руан и Шоле от поредния кръг на футболното първенство в Лига Национал на Франция.

Ето и информацията за предстоящия футболен двубой:

Руан

Играчите на домакините от Руан са 5-ти във временното подреждане със събрани 22 точки, след 5 победи, 7 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 14 срещи са вкарали 16 гола и са инкасирали 11 попадения в собствената мрежа. У дома Руан има 6 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба у дома, реализирал е 6 попадения в противниковата врата и е допуснал 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Лига Национал съставът на Руан има записани 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са вмъкнали на противника си 6 гола и са допуснали 3 гола.

Шоле

Тимът на гостите от Шоле е 17-ти във временното подреждане с общ актив от 12 точки, след 4 победи и 10 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 14 двубоя има голова разлика 9-20. При визитите си тимът е изиграл 6 срещи досега, в които има една победа и 5 загуби, вкарал е 4 гола в противниковата врата и е получил 11 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Лига Национал играчите на Шоле имат записани една победа и 5 загуби, като са реализирали в вратата на своите противници 3 гола и са допуснали 10 попадения от противниковите отбори.

Руан - Шоле - преки двубои

.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините има загуба в предишната си среща в шампионата на Франция, а на собствения си терен е в серия от 3 ремита.

Отборът на гостите е с 2 поредни поражения в първенството, а като гост е в серия от 3 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.55 Резултат: 5 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.