Обосновани Футболни Прогнози

Айнтрахт Франкфурт - Борусия М'Гладбах

20 Декември 2023 - 21:30
Айнтрахт Франкфурт
Борусия М'Гладбах
Прогноза: 1
Коефициент: 1.83
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 16-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Германия в Бундеслига между футболните тимове на Айнтрахт Франкфурт и Борусия М'Гладбах.

Факти и данни за предстоящия двубой:

Айнтрахт Франкфурт

Домакините се намират на 8-ма позиция в таблицата с временното класиране с 21 точки, след 5 победи, 6 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 15 срещи са успели да вкарат 24 попадения и са получили 19 гола в собствената мрежа. На собствения си терен съставът е изиграл 7 двубоя до момента, в които има 3 победи, 3 равенства и 1 загуба, отбелязал е 13 попадения в противниковата врата и е получил 7 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Айнтрахт Франкфурт са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 12-10.

Борусия М'Гладбах

Тимът на гостите от Борусия М'Гладбах е 11-ти в класирането с 17 точки, записани след 4 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 15 срещи има голова разлика 30-33. На чужд терен съставът е играл 7 мача досега, в които има една победа, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 17-21.

В предишните си 6 официални двубоя в Бундеслига играчите на Жребците са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вмъкнали на противника си 14 попадения и са допуснали 13 гола.

Айнтрахт Франкфурт - Борусия М'Гладбах - преки мачове

В последните 5 мача между двата състава, съставът на Айнтрахт Франкфурт е постигнал 2 победи, състава на Борусия М'Гладбах има спечеленa една победа, а в 2 срещи двата отбора са завършили наравно, при общо голово съотношение 8-9. В последните 2 двубоя пред своите почитатели срещу Борусия М'Гладбах, играчите на Айнтрахт Франкфурт нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на Айнтрахт Франкфурт има загуба в последния си двубой в първенството, а на собствения си стадион постигна победа в предишната си среща.

Отборът на гостите стигна до равенство в последния кръг в Германия, а на чужд терен е с 2 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.83 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.