Обосновани Футболни Прогнози

Шамрок Роувърс - Шелбърн

29 Септември 2023 - 21:45
Шамрок Роувърс
Шелбърн
Прогноза: 1
Коефициент: 1.67
1 - 0
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да обърна внимание на футболния двубой между Шамрок Роувърс и Шелбърн от 32-ия кръг на футболния сезон в Висша Дивизия на Ирландия.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Шамрок Роувърс

Играчите на домакините заемат първа позиция във временното класиране с общ сбор от 59 точки, след 16 победи, 11 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 31 двубоя имат положителна голова разлика 55-25. На домашна сцена Обръчите е играл 15 срещи, в които е записал 10 победи, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 33 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 16 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Шамрок Роувърс имат записани 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 3 гола.

Шелбърн

Гостуващият отбор на Шелбърн се намира на 4-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 50 точки, записани след 12 победи, 14 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 31 срещи е отбелязал 36 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 22 гола в своята врата. При гостуванията си отборът има 15 двубоя, в които има 5 победи, 7 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 18-9.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Шелбърн е постигнал 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 8-5.

Шамрок Роувърс - Шелбърн - директни двубои

В предишните 5 играни сблъсъка между двата отбора, Роувърс е записал 1 победа, състава на Шелбърн няма записана нито 1 победа, а 4 срещи са завършили реми, при общо голово съотношение 6-5. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу Шелбърн, футболистите на Шамрок Роувърс са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Шамрок Роувърс е в серия от 2 последователни равни срещи в Ирландия, а при домакинствата си е с 4 успеха.

Отборът на Шелбърн записа реми в последния кръг в Ирландия, а при гостуванията си стигна до реми в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.67 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.