Обосновани Футболни Прогнози

Барнзли - Бъртън Албион

16 Септември 2023 - 17:00
Барнзли
Бъртън Албион
Прогноза: 1
Коефициент: 1.62
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се проведе футболната среща от 7-ия кръг на настоящият сезон в Англия в Първа Лига между футболните тимове на Барнзли и Бъртън Албион.

Време е за фактите за предстоящия мач:

Барнзли

Домакините са 9-ти в таблицата с временното класиране с 10 точки, от 3 победи, 1 равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 мача имат положителна голова разлика 14-7. На своя стадион Оукуел съставът е изиграл 3 мача, в които е записал 1 победа и 2 загуби, отбелязал е 9 попадения в противниковата врата и е получил 6 гола в собствената врата.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Лига футболистите на Червените имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 14-7.

Бъртън Албион

Отборът на гостите от Бъртън Албион заема 22-ро място във временното подреждане с актив от 2 точки, след 2 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните 6 двубоя има отрицателна голова разлика 2-9. На чужд терен отборът е изиграл 3 срещи досега, в които има едно равенство и 2 загуби и все още са без победа навън, вкарал е едва един гол в противниковата врата и е получил 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Лига футболистите на Бъртън Албион са постигнали 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при голова разлика 2-9.

Барнзли - Бъртън Албион - директни мачове

В предишните 5 сблъсъка между двата съперника, тимът на Барнзли има постигнатa 1 победа, отбора на Бъртън Албион е спечелил 2 победи, а в 2 мача двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 4-5. В предишните 2 двубоя на своя стадион срещу състава на Бъртън Албион, играчите на Барнзли са постигнали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Барнзли е в серия от 2 поредни успеха в шампионата на Англия, а на своя стадион е с 2 последователни поражения.

Отборът на гостите от Бъртън Албион допусна загуба в последния си двубой в Англия, а на чужд терен постигна равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.62 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.