Обосновани Футболни Прогнози

Габала - Зира Баку

2 Септември 2023 - 17:00
Габала
Зира Баку
Прогноза: X2
Коефициент: 1.34
1 - 0
непозната футболни прогнози

Днес ще дам прогноза за срещата между Габала и Зира Баку от 5-ия кръг на сезона в Азербайджан в турнира Висша Лига. Треньора на домакините извежда на Градски стадион Габала своите играчи срещу гостуващите играчи на Зира Баку.

Габала

Габала са 10-ти във временното подреждане с нулев точков актив след 4 поражения от началото на новото футболно първенство, като в изиграните 4 срещи са вкарали 1 попадения във вратата на противниците си и са получили 11 попадения в своята мрежа. На домашна сцена съставът има 1 двубой до момента, в който има една загуба, при обща голова разлика 1-2.

В последните си 6 официални срещи в Висша Лига играчите на Габала имат на сметката си 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при голова разлика 2-12.

Зира Баку

Гостуващият състав на Зира Баку е на първо място в таблицата с актив от 12 точки, след 4 поредни успеха от началото на новия сезон, като в изиграните 4 мача има положителна голова разлика 5-1. Като гост отборът има 2 срещи досега, в които има само победи, при голова разлика 3-1.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Зира Баку са постигнали 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, при обща голова разлика 8-1.

Габала - Зира Баку - преки двубои

В последните 5 мача между двата противника, тимът на Габала има спечелени 3 успеха, тима на Зира Баку е спечелил една победа, а 1 мач е завършил наравно, при общо голово съотношение 9-5. В предишните 2 срещи на своя стадион с отбора на Зира Баку, футболистите на Габала са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на Габала е с 4 загуби в първенството на Азербайджан, а на своя стадион допусна загуба в последната си среща.

Съставът на Зира Баку е с 5 успеха в Азербайджан, а като гост е с 3 поредни победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.34 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.