Обосновани Футболни Прогнози

Арарат-Армения Ереван - Алашкерт Ереван

25 Септември 2023 - 17:00
Арарат-Армения Ереван
Алашкерт Ереван
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.37
3 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка между футболистите на Арарат-Армения Ереван и Алашкерт Ереван от поредния кръг на шампионата в Армения в Висша Лига.

Факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Арарат-Армения Ереван

Арарат-Армения Ереван са 4-ти във временното класиране с общ сбор от 16 точки, постигнати след 5 победи, едно равенство и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 8 срещи са успели да реализират 20 гола в противниковата врата и са получили 11 гола в собствената мрежа. На собствения си терен тимът на Арарат-Армения Ереван е изиграл 3 двубоя, в които е записал 2 победи и 1 загуба, отбелязал е 8 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Висша Лига отборът на Арарат-Армения Ереван има записани 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са вкарали 16 гола и са допуснали 8 гола.

Алашкерт Ереван

Гостуващият отбор на Алашкерт Ереван се намира на второ място в таблицата с общ актив от 19 точки, натрупани след 6 победи, едно равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 8 мача е отбелязал 20 гола и е позволил да му отбележат 9 гола във вратата си. Далеч от дома съставът има 3 мача досега, в които има само победи, реализирал е 11 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Алашкерт Ереван имат в актива си 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, като са реализирали 16 гола и са допуснали 6 гола.

Арарат-Армения Ереван - Алашкерт Ереван - преки мачове

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, тимът на Арарат-Армения Ереван има постигнатa 1 победа, отбора на Алашкерт Ереван също има постигнатa една победа, а 3 двубоя са завършили с равенство, при общо голово съотношение 6-4. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с Алашкерт Ереван, играчите на Арарат-Армения Ереван са записали една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на Арарат-Армения Ереван е с 2 поредни успеха в първенството на Армения, а на собствения си стадион е с 2 поредни успеха.

Съставът на Алашкерт Ереван е в серия от 5 поредни победи в Армения, а на чужд терен е с 4 успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.37 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.