Обосновани Футболни Прогнози

Фрайбург II - Инголщат

24 Септември 2023 - 17:30
Фрайбург II
Инголщат
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
1 - 4
непозната футболни прогнози

Днеска мисля да анализирам мача между футболните тимове на Фрайбург II и Инголщат от поредния кръг на футболния сезон в Трета Лига на Германия.

Предоставям факти и статистика за днешния мач:

Фрайбург II

Футболистите на тима домакин са 19-ти във временното подреждане с актив от 5 точки, натрупани след една победа, 2 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 6 мача имат отрицателна голова разлика 5-7. Пред собствените си почитатели Фрайбург II е изиграл 3 двубоя до момента, в които има 2 равенства и една загуба и все още са без победа у дома, при обща голова разлика 1-3.

В предишните си 6 официални двубоя в Трета Лига тимът на Фрайбург II е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 7 получени гола.

Инголщат

Съставът на гостите от Инголщат се намира на 15-та позиция в таблицата с временното класиране със събрани 7 точки, след 2 победи, едно равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 6 двубоя е успял да вкара 9 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 9 гола в собствената врата. Навън съставът има 3 срещи, в които е записал 3 поредни поражения, реализирал е едва едно попадение в противниковата врата и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Инголщат имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 9 получени гола.

Фрайбург II - Инголщат - преки срещи

В предишните 2 срещи между двата съперника, съставът на Фрайбург II е спечелил 2 победи, а отбора на Инголщат няма нито 1 победа, при обща голова разлика 2-0. В предишната среща пред своите привърженици срещу състава на Инголщат, футболистите на Фрайбург II са постигнали една победа.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините постигна успех в предишния си мач в Германия, а у дома допусна неуспех в предишната си среща.

Отборът на Инголщат има успех в последната си среща в първенството, а далеч от дома е в серия от 3 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.