Обосновани Футболни Прогнози

Ним - Нанси

22 Септември 2023 - 20:30
Ним
Нанси
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 0
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще обърна внимание на футболния мач от 7-ия кръг на настоящето първенство в Лига Национал на Франция между футболните отбори на Ним и Нанси. Ним излизат срещу противниковия футболен отбор на Нанси на своя стадион.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Ним

Футболистите на домакините са 15-ти в класирането с актив от 5 точки, след 5 равенства и 1 загуба от началото на шампионата, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните общо 6 двубоя са успели да реализират 6 попадения в мрежата на съперниците си и са получили 8 попадения в мрежата си. У дома отборът на Ним е изиграл 3 срещи до момента, в които има 3 равенства, отбелязал е 4 гола в противниковата врата и е допуснал 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Лига Национал играчите на Ним са записали 5 равенства и 1 загуба и не са записали нито една победа, при обща голова разлика 6-8.

Нанси

Съставът на гостите от Нанси е на трета позиция във временното подреждане с 10 точки, след 2 победи и 4 равенства, като тима все още не е допуснал загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 6 срещи е вкарал 11 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 6 попадения в мрежата си. На чужд терен отборът е играл 2 двубоя, в които има 1 победа, 1 равенство и нито 1 загуба навън, вкарал е 3 гола в противниковата мрежа и е получил едва едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Бодлите са записали 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, при голова разлика 11-6.

Ним - Нанси - директни мачове

.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Ним е с 2 последователни равенствa в първенството, а у дома е в серия от 3 ремита.

Тимът на гостите от Нанси постигна победа в последния кръг в Франция, а на чужд терен стигна до реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.