Обосновани Футболни Прогнози

Авранш - Орлеан

15 Септември 2023 - 20:30
Авранш
Орлеан
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.37
1 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще пиша за футболния сблъсък между футболистите на Авранш и Орлеан от 6-ия кръг на шампионата в Лига Национал на Франция. Авранш посрещат на своя терен противниковия отбор на Орлеан.

Време е за фактите за предстоящия футболен сблъсък:

Авранш

Футболистите на отбора домакин са 10-ти в таблицата с общ актив от 7 точки, събрани след 2 победи, едно равенство и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните 5 мача са вкарали 10 попадения в противниковата врата и са инкасирали 9 попадения в своята мрежа. На домашна сцена Авранш е изиграл 2 двубоя, в които има само победи, при обща голова разлика 5-0.

В последните си 6 официални мача в Лига Национал футболистите на Авранш имат на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 12-10.

Орлеан

Гостуващият отбор на Орлеан е на 16-та позиция във временното подреждане с 3 точки, след една победа и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 4 срещи има отрицателна голова разлика 3-6. Навън съставът има един двубой, в който има една загуба, отбелязал е едва едно попадение в противниковата врата и е получил 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Лига Национал тимът на Орлеан е записал една победа и 5 загуби, при обща голова разлика 5-11.

Авранш - Орлеан - преки двубои

В предишните 5 играни срещи между двата противника, тимът на Авранш няма нито 1 победа, Орлеан е спечелил 4 победи, а една среща е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 3-7. В последните 2 срещи пред своите привърженици с отбора на Орлеан, футболистите на Авранш нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на Авранш записа реми в последната си среща в първенството на Франция, а при домакинствата си е с 4 последователни успеха.

Съставът на Орлеан е с 3 последователни поражения в първенството на Франция, а на чужд терен е с 2 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.37 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.