Обосновани Футболни Прогнози

Питърбъро - Челтнъм Таун

19 Септември 2023 - 21:45
Питърбъро
Челтнъм Таун
Прогноза: 1
Коефициент: 1.45
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между футболните отбори на Питърбъро и Челтнъм Таун от 8-ия кръг на футболното първенство в Първа Лига на Англия.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия сблъсък:

Питърбъро

Домакините са 12-ти в таблицата с временното класиране с актив от 10 точки, от 3 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 срещи имат голова разлика 9-10. На домашна сцена Питърбъро е играл 3 мача, в които има 1 победа, 1 равенство и 1 загуба, реализирал е 4 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 5 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Пош има записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 10 гола.

Челтнъм Таун

Гостуващият отбор на Челтнъм Таун е 23-ти в таблицата с временното подреждане с една точка, след едно равенство и 6 загуби от старта на шампионата, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните общо 7 мача е успял да вкара 0 попадения и е позволил да му отбележат 9 попадения в мрежата си. На чужд терен съставът е изиграл 4 двубоя досега, в които е записал 1 равенство и 3 загуби и все още са без победа навън, при обща голова разлика 0-3.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Лига играчите на Челтнъм Таун имат записани 1 равенство и 5 загуби и са без победа, като са намъкнали на противника си 0 попадения и са получили 8 попадения.

Питърбъро - Челтнъм Таун - преки двубои

В последните 5 играни сблъсъка между двата отбора, отборът на Питърбъро е записал 2 успеха, отбора на Челтнъм Таун е постигнал една победа, а 2 срещи са завършили с равенство, при обща голова разлика 11-10. В предишните 2 срещи пред своите фенове с състава на Челтнъм Таун, играчите на Питърбъро нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на Питърбъро постигна равенство в предишната си среща в Англия, а при домакинствата си записа реми в предишния си двубой.

Съставът на Челтнъм Таун е в серия от 3 последователни загуби в Англия, а далеч от дома има неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.45 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.