Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Ум ал-Фахм - Бней Йехуда

21 Септември 2023 - 19:30
Апоел Ум ал-Фахм
Бней Йехуда
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.37
1 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе футболната среща между Апоел Ум ал-Фахм и Бней Йехуда от 5-ия кръг на първенството в Израел в турнира Лига Леумит.

Факти и статистика за предстоящата среща:

Апоел Ум ал-Фахм

Футболистите на тима домакин заемат 4-та позиция в таблицата с временното подреждане със събрани 8 точки, след 2 победи и 2 равенства, като тима все още е без загуба от старта на първенството, като в изиграните 4 мача са реализирали 5 гола и са допуснали 1 гола в собствената мрежа. Като домакин отборът на Апоел Ум ал-Фахм има 2 мача до момента, в които има 1 победа, 1 равенство и нито 1 загуба у дома, вкарал е 2 гола в противниковата врата и все още не е инкасирал нито едно попадение във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Лига Леумит тимът на Апоел Ум ал-Фахм има записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 7 вкарани и 3 получени гола.

Бней Йехуда

Гостуващият състав на Бней Йехуда е 6-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 7 точки, натрупани след 2 победи, 1 равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 4 двубоя има положителна голова разлика 8-5. Далеч от дома съставът е изиграл 2 мача до момента, в които е записал едно равенство и 1 загуба и все още няма победа навън, реализирал е 3 попадения във вратата на своите домакини и е получил 4 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Лига Леумит играчите на Бней Йехуда са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 15 гола и получени 7 гола.

Апоел Ум ал-Фахм - Бней Йехуда - преки мачове

В последните 4 мача между двата противника, Апоел Ум ал-Фахм няма нито 1 победа, отбора на Бней Йехуда е постигнал 3 успеха, а в 1 двубой двата отбора са си поделили точките, при обща голова разлика 4-7. В предишните 2 срещи на своя стадион с Бней Йехуда, Домакините от Апоел Ум ал-Фахм нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 2 поредни ремита в Израел, а при домакинствата си постигна реми в последната си среща.

Отборът на гостите постигна победа в предишния кръг в първенството на Израел, а като гост допусна загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.37 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.