Обосновани Футболни Прогнози

Уотфорд - Уест Бромич

20 Септември 2023 - 21:45
Уотфорд
Уест Бромич
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще се разгледам футболния сблъсък от 8-ия кръг на сезона в Чемпиъншип на Англия между тимовете на Уотфорд и Уест Бромич. Уотфорд посрещат на домашния си стадион гостуващия футболен отбор на Уест Бромич.

Факти и данни за предстоящия футболен сблъсък:

Уотфорд

Футболистите на тима домакин се намират на 13-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 8 точки, записани след 2 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 6 двубоя имат положителна голова разлика 9-5. На своя терен тимът е играл 4 двубоя, в които има 2 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 6-1.

В предишните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип футболистите на Уотфорд имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9-5.

Уест Бромич

Гостуващият състав на Уест Бромич се намира на 14-то място в таблицата с временното класиране с 8 точки, натрупани след 2 победи, 2 равенства и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 6 мача е отбелязал 10 гола в противниковата врата и е допуснал 9 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома тимът е изиграл 3 срещи досега, в които е записал 2 равенства и една загуба и все още не е постигнал нито една победа навън, при голова разлика 2-3.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Дроздовете имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 10-9.

Уотфорд - Уест Бромич - директни мачове

В предишните 5 изиграни срещи между двата състава, Стършелите е постигнал една победа, отбора на Уест Бромич също е записал 1 победа, а в 3 двубоя двата противника не са съумели да се победят, при обща голова разлика 6-10. В последните 2 срещи на своя терен с състава на Уест Бромич, играчите на Уотфорд имат 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на Уотфорд има победа в последния си мач в първенството на Англия, а у дома има победа в последната си среща.

Съставът на гостите от Уест Бромич постигна реми в последния си двубой в първенството, а на чужд терен е в серия от 2 последователни ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.