Обосновани Футболни Прогнози

ПАОК - Волос

27 Септември 2023 - 20:30
ПАОК
Волос
Прогноза: 1
Коефициент: 1.20
3 - 0
позната футболни прогнози

За днес мисля да дам прогноза за мача между футболните тимове на ПАОК и Волос от 6-ия кръг на първенството в Гърция в турнира Супер Лига.

Накратко малко факти и статистика за предстоящата среща:

ПАОК

ПАОК са на втора позиция в класирането с 10 точки, след 3 победи, 1 равенство и 1 загуба от началото на първенството, като в изиграните 5 мача имат голова разлика 8-3. Пред своите горещи фенове ПАОК е изиграл 3 мача до момента, в които има 2 победи, едно равенство и все още няма поражение у дома, вкарал е 5 попадения в противниковата врата и е допуснал едва един гол в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на ПАОК са записали 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 9 вкарани и 3 получени гола.

Волос

Отборът на гостите от Волос е на 12-то място в таблицата с временното класиране с общ сбор от 2 точки, след 2 равенства и 3 загуби от старта на сезона, като все още гони първата си победа, като в изиграните 5 мача е вкарал 6 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 11 попадения в мрежата си. Като гост тимът е играл 2 двубоя, в които има едно равенство и една загуба и все още няма нито една победа навън, отбелязал е само едно попадение във вратата на приемащите го тимове и е получил 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Волос са записали 2 равенства и 4 загуби и са без победа, като са реализирали 6 гола и са инкасирали 12 гола.

ПАОК - Волос - директни двубои

В предишните 5 играни двубоя между двата състава, тимът на ПАОК е постигнал 4 успеха, отбора на Волос не е записал нито 1 победа, а един двубой е завършил с равенство, при обща голова разлика 15-5. В последните 2 срещи на своя стадион с отбора на Волос, играчите на ПАОК имат една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на ПАОК има победа в предишния кръг в Гърция, а на своя стадион записа равенство в последната си среща.

Отборът на гостите от Волос допусна неуспех в последния си двубой в първенството на Гърция, а при гостуванията си стигна до реми в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.20 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.