Обосновани Футболни Прогнози

Фин Харпс - Уотърфорд

8 Септември 2023 - 22:00
Фин Харпс
Уотърфорд
Прогноза: 2
Коефициент: 1.33
0 - 4
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от 30-ия кръг на сезона в Първа Дивизия на Ирландия между съставите на Фин Харпс и Уотърфорд.

Време е за информацията за днешната среща:

Фин Харпс

Фин Харпс са 9-ти в класирането с актив от 30 точки, постигнати след 7 победи, 9 равенства и 13 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 29 срещи са вкарали 31 попадения в противниковата врата и са инкасирали 59 гола в мрежата си. На домашна сцена съставът на Фин Харпс е изиграл 15 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 7 равенства и 6 загуби, вкарал е 14 попадения в противниковата врата и е допуснал 22 гола в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Фин Харпс е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали 6 попадения и са получили 10 попадения.

Уотърфорд

Тимът на гостите от Уотърфорд се намира на второ място в класирането с 58 точки, постигнати след 17 победи, 7 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 29 срещи има положителна голова разлика 73-26. Навън съставът има 14 мача до момента, в които има 9 победи, 3 равенства и 2 загуби, отбелязал е 29 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 9 попадения във вратата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Уотърфорд са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са вкарали 10 гола и са получили 6 гола.

Фин Харпс - Уотърфорд - директни срещи

В предишните 5 изиграни срещи между двата тима, Фин Харпс има записанa 1 победа, отбора на Уотърфорд има постигнати 3 победи, а в една среща двата отбора са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 5-17. В последните 2 двубоя на своя терен срещу Уотърфорд, Домакините от Фин Харпс нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините записа реми в предишния кръг в шампионата, а при домакинствата си е с 2 поражения.

Отборът на Уотърфорд допусна загуба в предишната си среща в шампионата, а далеч от дома записа реми в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.