Обосновани Футболни Прогнози

Гриндавик - Селфос

9 Септември 2023 - 17:00
Гриндавик
Селфос
Прогноза: 1
Коефициент: 1.83
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща от 21-ия кръг на шампионата в Исландия в турнира Първа Дивизия между тимовете на Гриндавик и Селфос.

Факти и статистика за предстоящия мач:

Гриндавик

Гриндавик заемат 6-то място в класирането с общ актив от 25 точки, след 7 победи, 4 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 двубоя имат отрицателна голова разлика 25-34. На своя терен Гриндавик е изиграл 10 двубоя досега, в които има 3 победи, 3 равенства и 4 загуби, реализирал е 12 гола в противниковата врата и е допуснал 12 попадения във вратата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Гриндавик са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 12 гола и получени 14 гола.

Селфос

Гостуващият тим на Селфос е 11-ти във временното класиране с 23 точки, постигнати след 7 победи, 2 равенства и 11 загуби от започването на първенството, като в изиграните 20 мача има отрицателна голова разлика 35-45. Далеч от дома тимът е играл 10 мача до момента, в които е записал 3 победи, едно равенство и 6 загуби, при обща голова разлика 16-25.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия играчите на Селфос имат на сметката си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 12 гола.

Гриндавик - Селфос - директни срещи

В последните 5 двубоя между двата отбора, Гриндавик е постигнал 2 победи, отбора на Селфос също е постигнал 2 успеха, а в една среща двата отбора не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 8-7. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу Селфос, играчите на Гриндавик са записали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините допусна неуспех в последния кръг в първенството, а на своя стадион е в серия от 2 победи.

Тимът на гостите от Селфос има успех в последната си среща в шампионата на Исландия, а далеч от дома е с 3 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.83 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.