Обосновани Футболни Прогнози

Адмира Вакер Мьодлинг - Щурм Грац II

1 Септември 2023 - 19:10
Адмира Вакер Мьодлинг
Щурм Грац II
Прогноза: 1
Коефициент: 1.69
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днес ще разгледам срещата между футболните тимове на Адмира Вакер Мьодлинг и Щурм Грац II от 6-ия кръг на шампионата от Втора Лига на Австрия.

Предоставям факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Адмира Вакер Мьодлинг

Играчите на домакините от Адмира Вакер Мьодлинг са трети в таблицата с общ сбор от 10 точки, от 3 победи, едно равенство и 1 загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 5 двубоя са вкарали 7 попадения в противниковата врата и са допуснали 4 гола в своята мрежа. На своя терен съставът на Адмира Вакер Мьодлинг има 3 мача досега, в които е записал 3 последователни победи, вкарал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал само едно попадение в собствената мрежа.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Адмира Вакер Мьодлинг е постигнал 4 победи, едно равенство и една загуба, като са вмъкнали на противника си 10 гола и са им вкарали 4 гола.

Щурм Грац II

Гостуващият тим на Щурм Грац II заема 15-та позиция в класирането с актив от 3 точки, след 3 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните общо 5 мача е реализирал 8 гола в противниковата врата и е инкасирал 12 гола в своята мрежа. Като гост тимът е изиграл 2 срещи, в които има едно равенство и една загуба и все още са без победа навън, вкарал е 2 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 3 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Щурм Грац II са постигнали 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 9-14.

Адмира Вакер Мьодлинг - Щурм Грац II - директни мачове

В последните 2 сблъсъка между двата състава, тимът на Адмира Вакер Мьодлинг е постигнал една победа, а Щурм Грац II също има постигнатa една победа, при обща голова разлика 6-4. В предишната среща пред своите фенове срещу отбора на Щурм Грац II, Домакините от Адмира Вакер Мьодлинг нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на Адмира Вакер Мьодлинг постигна победа в последния кръг в първенството на Австрия, а у дома е в серия от 4 последователни успеха.

Отборът на гостите постигна равенство в предишния кръг в първенството, а при гостуванията си допусна неуспех в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.69 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.