Обосновани Футболни Прогнози

КПВ Кокола - Вааса ИФК

29 Юни 2024 - 16:00
КПВ Кокола
Вааса ИФК
Прогноза: 1
Коефициент: 1.18
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между КПВ Кокола и Вааса ИФК от поредния кръг на сезона във Финландия Икьонен.

Време е за фактите за предстоящия футболен двубой:

КПВ Кокола

Играчите на тима домакин са трети във временното подреждане с актив от 25 точки, постигнати след 7 победи, 4 равенства и 1 загуба от старта на сезона, като в изиграните общо 12 срещи имат голова разлика 22-15. Като домакин КПВ Кокола е играл 6 мача, в които е записал 5 победи, едно равенство и все още няма загуба у дома, при голова разлика 13-7.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на КПВ Кокола е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 10 гола.

Вааса ИФК

Отборът на гостите от Вааса ИФК заема 11-та позиция във временното класиране с общ актив от 6 точки, събрани след 1 победа, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 срещи е реализирал 9 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 27 гола в мрежата си. Като гост отборът има 5 мача досега, в които има едно равенство и 4 загуби и все още не е записал нито една победа навън, отбелязал е 4 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 11 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Икьонен играчите на Вааса ИФК са постигнали една победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 6-15.

КПВ Кокола - Вааса ИФК - преки двубои

В предишната среща между двата състава, КПВ Кокола няма спечелена нито една победа, отбора на Вааса ИФК също няма нито една победа, а в един сблъсък двата противника са си разделили точките.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от КПВ Кокола постигна победа в последната си среща в Финландия, а на своя стадион стигна до реми в последната си среща.

Съставът на Вааса ИФК е в серия от 2 последователни загуби в Финландия, а при визитите си допусна неуспех в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.18 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.