Обосновани Футболни Прогнози

ТрансИНВЕСТ Вилнюс - Жалгирис Вилнюс

2 Юни 2024 - 16:00
ТрансИНВЕСТ Вилнюс
Жалгирис Вилнюс
Прогноза: 2
Коефициент: 1.33
1 - 3
позната футболни прогнози

Днеска мисля да обърна внимание на футболния мач от поредния кръг на сезона в А Лига на Литва между футболните състави на ТрансИНВЕСТ Вилнюс и Жалгирис Вилнюс.

Факти и статистика за предстоящия футболен мач:

ТрансИНВЕСТ Вилнюс

Домакините от ТрансИНВЕСТ Вилнюс са 9-ти във временното подреждане с актив от 13 точки, записани след 4 победи, едно равенство и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 срещи са успели да отбележат 12 гола в мрежата на съперниците си и са инкасирали 23 попадения в мрежата си. Като домакин ТрансИНВЕСТ Вилнюс е изиграл 7 мача, в които има 1 победа и 6 загуби, отбелязал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 13 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в А Лига тимът на ТрансИНВЕСТ Вилнюс е постигнал 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 6-10.

Жалгирис Вилнюс

Гостуващият тим на Жалгирис Вилнюс е на първа позиция във временното класиране с актив от 34 точки, постигнати след 10 победи, 4 равенства и 1 загуба от началото на първенството, като в изиграните 15 мача има голова разлика 30-13. На чужд терен съставът е изиграл 7 двубоя до момента, в които има 5 победи, 2 равенства и нито 1 загуба навън, при обща голова разлика 11-4.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Жалгирис Вилнюс имат в актива си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 4 гола.

ТрансИНВЕСТ Вилнюс - Жалгирис Вилнюс - директни мачове

В предишната среща между двата противника, ТрансИНВЕСТ Вилнюс няма постигната нито една победа, а отбора на Жалгирис Вилнюс има постигнатa една победа.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от ТрансИНВЕСТ Вилнюс постигна победа в предишната си среща в първенството, а на собствения си стадион има поражение в предишната си среща.

Съставът на гостите е в серия от 2 последователни победи в Литва, а при гостуванията си постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.