Обосновани Футболни Прогнози

Вапрус Пярну - Талина Калев

28 Юни 2024 - 20:00
Вапрус Пярну
Талина Калев
Прогноза: 2
Коефициент: 2.70
0 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между футболните тимове на Вапрус Пярну и Талина Калев от 17-ия кръг на футболния сезон в Естония в турнира Мейстрилига.

Накратко факти и статистика за днешния мач:

Вапрус Пярну

Вапрус Пярну са 9-ти в класирането с 16 точки, събрани след 4 победи, 4 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 16 срещи имат голова разлика 16-27. Като домакин Вапрус Пярну е изиграл 8 мача до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 5 загуби, при голова разлика 9-18.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Вапрус Пярну имат записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в противниковата врата 6 гола и са инкасирали 11 попадения от играчите на противниците си.

Талина Калев

Отборът на гостите от Талина Калев се намира на 8-мо място в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 16 точки, от 4 победи, 4 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 двубоя има отрицателна голова разлика 20-36. Далеч от дома тимът има 8 мача до момента, в които е записал една победа, 3 равенства и 4 загуби, вкарал е 8 попадения в противниковата врата и е допуснал 17 попадения във вратата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Талина Калев имат записани 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 8 попадения и са допуснали 16 попадения от противниковите отбори.

Вапрус Пярну - Талина Калев - директни срещи

В предишните 5 изиграни двубоя между двата противника, тимът на Вапрус Пярну не е записал нито една победа, Талина Калев е постигнал 4 победи, а в един двубой двата тима са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 2-9. В последните 2 срещи пред своите фенове с Талина Калев, играчите на Вапрус Пярну нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините постигна победа в предишния си двубой в Естония, а у дома има поражение в предишната си среща.

Съставът на Талина Калев е в серия от 4 последователни поражения в Естония, а на чужд терен е в серия от 2 загуби.

Прогноза: 2 Коефициент: 2.70 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.