Обосновани Футболни Прогнози

Судува Мариямполе - Кауно Жалгирис

19 Юни 2024 - 20:00
Судува Мариямполе
Кауно Жалгирис
Прогноза: 2
Коефициент: 2.20
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от 18-ия кръг на сезона в Литва в турнира А Лига между отборите на Судува Мариямполе и Кауно Жалгирис.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия футболен мач:

Судува Мариямполе

Футболистите на Судува Мариямполе са 7-ми в таблицата с 19 точки, записани след 5 победи, 4 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 срещи имат отрицателна голова разлика 13-15. На домашна сцена Судува Мариямполе има 8 срещи, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 3-5.

В предишните си 6 официални срещи в А Лига играчите на Судува Мариямполе имат записани 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 4-6.

Кауно Жалгирис

Съставът на гостите от Кауно Жалгирис е 4-ти в таблицата с общ сбор от 24 точки, от 7 победи, 3 равенства и 7 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 17 срещи има голова разлика 17-17. Далеч от дома съставът е изиграл 8 срещи, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 6 гола в мрежата на съперниците си и е позволил да му вкарат 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Кауно Жалгирис са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-5.

Судува Мариямполе - Кауно Жалгирис - директни двубои

В последните 5 мача между двата състава, Судува Мариямполе няма записана нито 1 победа, отбора на Кауно Жалгирис е записал 4 успеха, а в един мач двата противника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 6-16. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с Кауно Жалгирис, Домакините от Судува Мариямполе нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Судува Мариямполе допусна загуба в предишния кръг в първенството на Литва, а на собствения си терен постигна победа в предишната си среща.

Тимът на Кауно Жалгирис постигна реми в предишната си среща в шампионата, а при визитите си стигна до равенство в последния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 2.20 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.