Обосновани Футболни Прогнози

Уотърфорд - Бохемианс

31 Май 2024 - 21:45
Уотърфорд
Бохемианс
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между Уотърфорд и Бохемианс от 18-ия кръг на сезона в Висша Дивизия на Ирландия. Треньора на домакините извежда на Уотърфорд Спорт Център своите играчи срещу Бохс.

Време е да предоставя информация за днешния двубой:

Уотърфорд

Футболистите на домакините са 5-ти в класирането с актив от 25 точки, след 7 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 мача имат положителна голова разлика 24-19. Пред собствените си привърженици тимът е играл 8 двубоя до момента, в които има 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, реализирал е 13 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 10 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 официални мача в Висша Дивизия футболистите на Уотърфорд имат записани 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 12 гола и получени 7 гола.

Бохемианс

Отборът на гостите от Бохемианс се намира на 6-то място в класирането с общ актив от 24 точки, след 7 победи, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 17 двубоя има голова разлика 19-19. При визитите си отборът е изиграл 8 срещи досега, в които има 4 победи и 4 загуби, при голова разлика 10-9.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Циганите има на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6-7.

Уотърфорд - Бохемианс - директни двубои

В предишните 5 играни сблъсъка между двата противника, съставът на Уотърфорд има спечелени 3 победи, а отбора на Бохемианс е постигнал 2 победи, при общо голово съотношение 4-5. В предишните 2 двубоя у дома с тима на Бохемианс, Домакините от Уотърфорд са записали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Уотърфорд има успех в последния си мач в шампионата, а при домакинствата си е с 2 победи.

Съставът на Бохемианс записа равенство в последния кръг в първенството, а далеч от дома има победа в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.