Обосновани Футболни Прогнози

Ел Гуна - Ел Джаиш Кайро

21 Май 2024 - 19:00
Ел Гуна
Ел Джаиш Кайро
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
0 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболната среща от 23-ия кръг на шампионата във Висшата Лига на Египет между футболните отбори на Ел Гуна и Ел Джаиш Кайро.

Факти и данни за днешния двубой:

Ел Гуна

Домакините от Ел Гуна са 11-ти в класирането с 29 точки, след 7 победи, 8 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 срещи са вкарали 25 попадения в противниковата врата и са инкасирали 31 гола във вратата си. У дома съставът на Ел Гуна има 12 двубоя, в които има 4 победи, 3 равенства и 5 загуби, отбелязал е 14 попадения в мрежата на гостуващите състави и е получил 17 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Висша Лига играчите на Ел Гуна са записали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали 4 гола и са получили 9 попадения.

Ел Джаиш Кайро

Гостуващият отбор на Ел Джаиш Кайро е 10-ти в таблицата с актив от 29 точки, постигнати след 7 победи, 8 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 двубоя има положителна голова разлика 18-17. Навън съставът е играл 11 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 3 загуби, вкарал е 10 гола във вратата на приемащите го състави и е получил 9 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Авангарда има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 5 гола.

Ел Гуна - Ел Джаиш Кайро - директни срещи

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, тимът на Ел Гуна е постигнал 2 победи, отбора на Ел Джаиш Кайро е спечелил една победа, а в 2 двубоя двата състава са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 5-7. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу Ел Джаиш Кайро, Домакините от Ел Гуна са постигнали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Ел Гуна постигна равенство в последната си среща в Египет, а при домакинствата си допусна загуба в предишния си мач.

Отборът на гостите стигна до реми в последната си среща в първенството на Египет, а на чужд терен допусна неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.