Обосновани Футболни Прогнози

Бургос - Елденсе

10 Май 2024 - 21:30
Бургос
Елденсе
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днес ще разгледам футболния сблъсък между футболистите на Бургос и Елденсе от поредния кръг на текущият шампионат в Испания в турнира Сегунда Дивисион.

Накратко факти и статистика за предстоящата среща:

Бургос

Бургос заемат 8-ма позиция в таблицата с временното класиране с актив от 57 точки, записани след 16 победи, 9 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 38 двубоя имат голова разлика 49-49. У дома съставът е изиграл 19 мача, в които има 12 победи, 7 равенства и все още няма поражение у дома, при голова разлика 30-11.

В последните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион играчите на Бургос са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 8 получени гола.

Елденсе

Гостуващият отбор на Елденсе е 17-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 43 точки, постигнати след 10 победи, 13 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 38 срещи е вкарал 42 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 53 попадения в мрежата си. Навън съставът е играл 19 срещи досега, в които има 4 победи, 6 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 18-29.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Елденсе са постигнали едно равенство и 5 загуби и не са записали нито една победа, при голова разлика 2-11.

Бургос - Елденсе - директни срещи

В последният мач между двата съперника, тимът на Бургос не е записал нито една победа, а тима на Елденсе е постигнал 1 победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Бургос има победа в последния кръг в първенството на Испания, а на своя стадион постигна реми в последната си среща.

Тимът на гостите има неуспех в последния кръг в първенството на Испания, а далеч от дома записа равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.