Обосновани Футболни Прогнози

Реал Сосиедад - Лас Палмас

4 Май 2024 - 15:00
Реал Сосиедад
Лас Палмас
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от 34-ия кръг на настоящият сезон в Примера Дивисион на Испания между футболните отбори на Реал Сосиедад и Лас Палмас.

Но нека да разгледаме информацията за днешния сблъсък:

Реал Сосиедад

Футболистите на отбора домакин са 6-ти в класирането с актив от 51 точки, от 13 победи, 12 равенства и 8 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 33 срещи са успели да реализират 46 попадения във вратата на съперниците си и са допуснали 35 попадения в мрежата си. На домашна сцена отборът е играл 16 срещи, в които има 6 победи, 6 равенства и 4 загуби, отбелязал е 23 гола във вратата на противниците си и е получил 18 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Примера Дивисион футболистите на Реал Сосиедад имат в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 9-6.

Лас Палмас

Отборът на гостите от Лас Палмас заема 14-та позиция в таблицата с 37 точки, събрани след 10 победи, 7 равенства и 16 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 33 срещи е реализирал 30 попадения във вратата на противниците си и е получил 41 гола в своята мрежа. Далеч от дома отборът има 16 двубоя, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 9 загуби, вкарал е 13 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 24 гола във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион играчите на Лас Палмас са записали само 6 поражения, което ясно показва моментната незадоволителна форма на тима, като са вкарали в мрежата на своите противници 1 попадения и са получили 12 попадения от противниковите отбори.

Реал Сосиедад - Лас Палмас - преки срещи

В предишните 5 играни мача между двата съперника, Реал Сосиедад има постигнати 3 успеха, отбора на Лас Палмас няма спечелена нито една победа, а 2 срещи са завършили реми, при обща голова разлика 8-3. В предишните 2 срещи на своя терен срещу тима на Лас Палмас, играчите на Реал Сосиедад имат 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините допусна загуба в последния си двубой в Испания, а на собствения си терен има загуба в последната си среща.

Съставът на гостите е с 6 загуби в шампионата на Испания, а на чужд терен е с 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.