Обосновани Футболни Прогнози

Инголщат - Валдхоф Манхайм

5 Май 2024 - 20:30
Инголщат
Валдхоф Манхайм
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка от 36-ия кръг на настоящият сезон в Трета Лига на Германия между футболните тимове на Инголщат и Валдхоф Манхайм.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Инголщат

Домакините от Инголщат се намират на 11-то място във временното класиране с актив от 49 точки, натрупани след 13 победи, 10 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 35 срещи имат положителна голова разлика 57-48. Пред своите верни фенове тимът е играл 17 мача досега, в които е записал 8 победи, 5 равенства и 4 загуби, при голова разлика 34-20.

В предишните си 6 официални мача в Трета Лига съставът на Инголщат е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали 7 попадения и са им вкарали 7 попадения.

Валдхоф Манхайм

Отборът на гостите от Валдхоф Манхайм е 16-ти във временното класиране с актив от 39 точки, натрупани след 10 победи, 9 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните 35 срещи има голова разлика 46-55. При гостуванията си съставът е изиграл 17 мача до момента, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 10 загуби, реализирал е 18 попадения във вратата на приемащите го състави и е допуснал 31 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Валдхоф Манхайм е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 11 гола и получени 6 гола.

Инголщат - Валдхоф Манхайм - директни срещи

В предишните 5 изиграни двубоя между двата противника, тимът на Инголщат има постигнати 2 успеха, състава на Валдхоф Манхайм също има записани 2 успеха, а в един сблъсък двата тима са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 6-8. В последните 2 срещи у дома срещу Валдхоф Манхайм, Домакините от Инголщат са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Инголщат има неуспех в последния кръг в първенството на Германия, а при домакинствата си има победа в предишния си мач.

Отборът на Валдхоф Манхайм стигна до равенство в последната си среща в първенството, а далеч от дома е в серия от 2 поредни равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.