Обосновани Футболни Прогнози

Марек Дупница - Добруджа Добрич

13 Май 2024 - 15:00
Марек Дупница
Добруджа Добрич
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.35
2 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам футболния сблъсък от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в България Втора ПФЛ между Марек Дупница и Добруджа Добрич.

Информацията за предстоящата среща:

Марек Дупница

Дупничани са 3-ти в таблицата с временното класиране с 54 точки, записани след 14 победи, 12 равенства и 5 загуби от началото на първенството, като в изиграните 31 двубоя имат положителна голова разлика 32-24. На домашна сцена тимът е играл 15 двубоя до момента, в които има 9 победи, 6 равенства и нито 1 загуба у дома, при обща голова разлика 20-7.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Марек Дупница има на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 5 вкарани и 5 получени гола.

Добруджа Добрич

Гостуващият отбор на Добруджа Добрич се намира на 5-то място във временното класиране с 50 точки, събрани след 14 победи, 8 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 31 мача е успял да вкара 42 попадения в противниковата врата и е инкасирал 28 попадения в собствената мрежа. Като гост отборът е играл 15 мача досега, в които е записал 3 победи, 6 равенства и 6 загуби, реализирал е 15 попадения в противниковата мрежа и е получил 20 гола във вратата си.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Добруджа Добрич е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са отбелязали в противниковата мрежа 7 попадения и са допуснали 5 попадения от противниковите футболни тимове.

Марек Дупница - Добруджа Добрич - преки мачове

В предишните 5 играни двубоя между двата отбора, тимът на Марек Дупница не е записал нито една победа, отбора на Добруджа Добрич е спечелил 1 победа, а 4 двубоя са завършили с равенство, при общо голово съотношение 5-9. В предишните 2 мача пред своите почитатели срещу Добруджа Добрич, играчите на Марек Дупница нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на Марек Дупница допусна загуба в предишния си двубой в шампионата на България, а на своя стадион е с 2 поредни ремита.

Тимът на гостите от Добруджа Добрич постигна равенство в последния кръг в първенството, а на чужд терен е в серия от 2 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.35 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.