Обосновани Футболни Прогнози

Браге - Дегерфорш

23 Май 2024 - 20:00
Браге
Дегерфорш
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между тимовете на Браге и Дегерфорш от поредния кръг на футболния сезон в Суперетан Лига на Швеция.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешния двубой:

Браге

Футболистите на домакините се намират на трето място в класирането с общ сбор от 15 точки, от 4 победи, 3 равенства и 1 загуба от началото на първенството, като в изиграните 8 срещи са отбелязали 10 попадения в противниковата врата и са допуснали 7 гола в своята мрежа. У дома отборът е играл 3 срещи до момента, в които има 2 победи, едно равенство и нито една загуба у дома, при голова разлика 4-2.

В последните си 6 официални двубоя в Суперетан Лига тимът на Браге е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 8-6.

Дегерфорш

Тимът на гостите от Дегерфорш се намира на 6-та позиция в класирането с актив от 12 точки, постигнати след 3 победи, 3 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 8 мача има голова разлика 14-11. Като гост тимът е играл 4 мача досега, в които има 3 равенства и 1 загуба и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 5-6.

В предишните си 6 официални мача в Суперетан Лига отборът на Дегерфорш е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 11 вкарани и 10 получени гола.

Браге - Дегерфорш - директни мачове

В предишните 5 срещи между двата състава, Браге няма постигната нито една победа, отбора на Дегерфорш има спечелени 3 успеха, а в 2 срещи двата тима са си поделили точките, при обща голова разлика 3-8. В предишните 2 срещи на своя терен срещу тима на Дегерфорш, Домакините от Браге нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Браге записа реми в предишния си мач в шампионата, а на своя стадион има победа в последната си среща.

Отборът на гостите от Дегерфорш постигна победа в предишния си мач в първенството, а далеч от дома има неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.