Обосновани Футболни Прогнози

Зоб Ахан Исфахан - Санат Нафт Абадан

28 Май 2024 - 19:30
Зоб Ахан Исфахан
Санат Нафт Абадан
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между Зоб Ахан Исфахан и Санат Нафт Абадан от 29-ия кръг на текущото първенство в Про Лига на Иран.

Време е за информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Зоб Ахан Исфахан

Домакините се намират на 9-то място в таблицата със събрани 36 точки, постигнати след 9 победи, 9 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 28 срещи са отбелязали 26 гола в противниковата врата и са допуснали 28 гола в мрежата си. На своя терен Зоб Ахан Исфахан има 14 срещи, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 6-13.

В последните си 6 официални двубоя в Про Лига играчите на Зоб Ахан Исфахан са записали 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 6 получени гола.

Санат Нафт Абадан

Гостуващият състав на Санат Нафт Абадан е 16-ти в класирането с 21 точки, събрани след 4 победи, 9 равенства и 15 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 28 мача е отбелязал 23 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 44 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома съставът е играл 14 мача досега, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 8 загуби, отбелязал е 13 попадения във вратата на своите домакини и е получил 23 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в Про Лига играчите на Санат Нафт Абадан са записали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 10 получени гола.

Зоб Ахан Исфахан - Санат Нафт Абадан - преки двубои

В предишните 5 играни срещи между двата отбора, Зоб Ахан Исфахан е постигнал 2 победи, отбора на Санат Нафт Абадан е спечелил една победа, а 2 мача са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 5-4. В предишните 2 срещи у дома срещу отбора на Санат Нафт Абадан, играчите на Зоб Ахан Исфахан нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините допусна загуба в предишния кръг в Иран, а у дома постигна победа в предишния си двубой.

Отборът на гостите от Санат Нафт Абадан е в серия от 2 равни срещи в първенството, а далеч от дома стигна до равенство в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.