Обосновани Футболни Прогнози

УК Дъблин - Кери

7 Юни 2024 - 21:45
УК Дъблин
Кери
Прогноза: 1
Коефициент: 1.61
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от 20-ия кръг на сезона в Ирландия в Първа Дивизия между тимовете на УК Дъблин и Кери.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия двубой:

УК Дъблин

УК Дъблин са на втора позиция в таблицата с временното класиране с актив от 31 точки, записани след 8 победи, 7 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните 19 срещи имат голова разлика 26-19. У дома тимът на УК Дъблин има 9 двубоя, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 3 загуби, отбелязал е 10 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 9 гола във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на УК Дъблин са записали 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 8 гола.

Кери

Съставът на гостите от Кери е 9-ти в таблицата с временното подреждане с 15 точки, натрупани след 3 победи, 6 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 срещи е успял да отбележи 16 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 23 попадения в своята мрежа. Далеч от дома отборът има 9 мача, в които има 4 равенства и 5 загуби и все още са без победа навън, отбелязал е 3 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия футболистите на Кери са постигнали 2 победи и 4 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 8 гола.

УК Дъблин - Кери - преки срещи

В последните 2 изиграни срещи между двата състава, отборът на УК Дъблин е спечелил 1 победа, тима на Кери няма спечелена нито 1 победа, а в 1 двубой двата противника са завършили без победител, при общо голово съотношение 3-2. В предишната среща пред своите привърженици срещу Кери, играчите на УК Дъблин нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на УК Дъблин е с 4 последователни равенствa в първенството, а при домакинствата си е в серия от 2 ремита.

Отборът на гостите има успех в предишната си среща в първенството, а като гост е в серия от 4 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.61 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.