Обосновани Футболни Прогнози

ИР Танжер - Шабаб Мохамедия

14 Юни 2024 - 20:00
ИР Танжер
Шабаб Мохамедия
Прогноза: X2
Коефициент: 1.22
0 - 0
позната футболни прогнози

За днес мисля да обърна внимание на сблъсъка от 30-ия кръг на сезона в Първа Дивизия на Мароко между футболистите на ИР Танжер и Шабаб Мохамедия.

Ето и информацията за днешния двубой:

ИР Танжер

ИР Танжер са 12-ти във временното класиране с общ сбор от 32 точки, събрани след 7 победи, 11 равенства и 11 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 29 мача имат голова разлика 29-38. На собствения си стадион отборът е изиграл 14 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 13-19.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия отборът на ИР Танжер е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 6 гола.

Шабаб Мохамедия

Отборът на гостите от Шабаб Мохамедия заема 15-то място в таблицата с временното класиране със събрани 24 точки, събрани след 6 победи, 6 равенства и 17 загуби от започването на първенството, като в изиграните 29 двубоя е успял да вкара 19 попадения и е допуснал 40 гола в собствената врата. При визитите си съставът има 14 двубоя до момента, в които има 2 победи, 4 равенства и 8 загуби, вкарал е 8 гола във вратата на приемащите го тимове и е допуснал 19 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Шабаб Мохамедия имат в актива си 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 0-8.

ИР Танжер - Шабаб Мохамедия - преки двубои

В последните 5 изиграни мача между двата състава, ИР Танжер има постигнатa една победа, отбора на Шабаб Мохамедия има постигнати 3 победи, а 1 среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 3-7. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу Шабаб Мохамедия, футболистите на ИР Танжер нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на ИР Танжер има победа в предишната си среща в шампионата, а при домакинствата си има загуба в последния си двубой.

Отборът на Шабаб Мохамедия е с 3 поредни загуби в шампионата на Мароко, а като гост допусна загуба в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.22 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.