Обосновани Футболни Прогнози

Патронато Парана - Гилермо Браун

9 Юни 2024 - 22:00
Патронато Парана
Гилермо Браун
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
0 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между футболистите на Патронато Парана и Гилермо Браун от 19-ия кръг на шампионата в Примера Насионал на Аржентина.

Време е за фактите за днешната среща:

Патронато Парана

Футболистите на тима домакин са на 18-то място в класирането със събрани 17 точки, от 3 победи, 8 равенства и 7 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 18 мача са успели да реализират 11 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 19 попадения в своята мрежа. Пред собствените си фенове отборът на Патронато Парана е изиграл 8 мача, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6-5.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Патронато Парана имат записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 2-4.

Гилермо Браун

Гостуващият състав на Гилермо Браун се намира на 15-та позиция в класирането с актив от 18 точки, записани след 4 победи, 6 равенства и 8 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 18 мача е успял да вкара 14 гола в противниковата врата и е получил 20 гола в своята мрежа. На чужд терен отборът е изиграл 8 срещи, в които има една победа, 2 равенства и 5 загуби, реализирал е 5 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 9 попадения във вратата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Гилермо Браун са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са реализирали 5 попадения и са получили 6 гола.

Патронато Парана - Гилермо Браун - преки двубои

В последните 4 изиграни двубоя между двата противника, Патронато Парана е постигнал една победа, тима на Гилермо Браун също има спечеленa една победа, а 2 мача са завършили реми, при обща голова разлика 2-3. В последните 2 срещи у дома с Гилермо Браун, играчите на Патронато Парана са записали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Патронато Парана има поражение в последната си среща в шампионата, а при домакинствата си записа равенство в последния си двубой.

Тимът на гостите от Гилермо Браун има успех в предишната си среща в шампионата на Аржентина, а като гост постигна равенство в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.