Обосновани Футболни Прогнози

ТПС Турку - ЙИППО Йоенсуу

8 Юни 2024 - 16:00
ТПС Турку
ЙИППО Йоенсуу
Прогноза: 1
Коефициент: 1.95
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес мисля да разгледам двубоя между тимовете на ТПС Турку и ЙИППО Йоенсуу от поредния кръг на сезона във Финландия в турнира Икьослига.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия сблъсък:

ТПС Турку

Домакините от ТПС Турку са 4-ти в класирането с актив от 16 точки, натрупани след 5 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 9 срещи са отбелязали 11 гола в мрежата на съперниците си и са позволили да им отбележат 10 попадения в собствената врата. На домашна сцена Тепси е изиграл 4 срещи, в които има 2 победи и 2 загуби, реализирал е 4 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на ТПС Турку е записал 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 9-7.

ЙИППО Йоенсуу

Отборът на гостите от ЙИППО Йоенсуу е на втора позиция в таблицата с общ сбор от 21 точки, след 6 победи и 3 равенства, като състава все още няма загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 9 мача е реализирал 16 попадения в противниковата врата и е инкасирал 3 гола в мрежата си. Далеч от дома тимът е изиграл 3 срещи до момента, в които е записал 2 победи, едно равенство и все още няма поражение навън, вкарал е 9 гола във вратата на съперниците си и е получил 2 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Икьослига съставът на ЙИППО Йоенсуу е постигнал 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 11 гола и са допуснали 2 гола от противниковите футболни тимове.

ТПС Турку - ЙИППО Йоенсуу - преки мачове

.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на ТПС Турку има успех в последния кръг в Финландия, а при домакинствата си допусна поражение в предишната си среща.

Отборът на ЙИППО Йоенсуу постигна равенство в предишната си среща в първенството на Финландия, а на чужд терен има победа в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.95 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.