Обосновани Футболни Прогнози

Стоксунд - Хамарби ТФФ

20 Юни 2024 - 20:00
Стоксунд
Хамарби ТФФ
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.75
1 - 0
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще разгледам футболната среща между съставите на Стоксунд и Хамарби ТФФ от 14-ия кръг на сезона в Швеция в Първа Дивизия - Север.

Факти и статистика за днешния двубой:

Стоксунд

Футболистите на домакините от Стоксунд се намират на 12-то място във временното класиране с общ актив от 12 точки, постигнати след 3 победи, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 13 срещи имат голова разлика 25-26. Като домакин съставът на Стоксунд е играл 6 двубоя досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, отбелязал е 18 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 7 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Стоксунд са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са отбелязали в мрежата на своите противници 12 попадения и са получили 9 гола от футболистите на съперниците си.

Хамарби ТФФ

Тимът на гостите от Хамарби ТФФ се намира на 4-то място в таблицата с 24 точки, записани след 7 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача има положителна голова разлика 27-12. Като гост съставът е изиграл 6 двубоя, в които е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8-6.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия - Север играчите на Хамарби ТФФ са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 7 гола.

Стоксунд - Хамарби ТФФ - директни срещи

В последните 2 срещи между двата отбора, Стоксунд има постигнатa една победа, а отбора на Хамарби ТФФ също има спечеленa 1 победа, при обща голова разлика 1-1. В предишната среща на своя стадион с Хамарби ТФФ, футболистите на Стоксунд нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините записа равенство в предишния си двубой в Швеция, а на своя стадион постигна успех в предишния си двубой.

Отборът на гостите стигна до реми в последната си среща в Швеция, а на чужд терен има неуспех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.75 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.