Обосновани Футболни Прогнози

Согндал - Стабек

1 Юни 2024 - 17:00
Согндал
Стабек
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 3
непозната футболни прогнози

Днеска ще дам прогноза за сблъсъка между Согндал и Стабек от 11-ия кръг на футболния шампионат в Първа Дивизия на Норвегия.

Предоставям факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Согндал

Футболистите на отбора домакин са на 6-то място в класирането с 16 точки, от 4 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 10 двубоя имат голова разлика 15-8. Като домакин Согндал е играл 4 мача, в които има 3 победи, 1 равенство и все още няма загуба у дома, реализирал е 10 попадения в противниковата врата и е допуснал 3 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Согндал е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 5 гола.

Стабек

Отборът на гостите от Стабек се намира на 8-ма позиция във временното класиране с 13 точки, записани след 3 победи, 4 равенства и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните 9 срещи има голова разлика 21-17. При визитите си тимът е изиграл 5 мача, в които има една победа, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 9-10.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия играчите на Стабек имат в актива си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 16 вкарани и 15 получени гола.

Согндал - Стабек - преки мачове

В последните 4 изиграни мача между двата отбора, съставът на Согндал е записал 1 победа, Стабек също е записал 1 победа, а 2 мача са завършили реми, при общо голово съотношение 7-8. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с отбора на Стабек, Домакините от Согндал са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на Согндал има загуба в последния си мач в шампионата, а на собствения си терен стигна до равенство в последния си двубой.

Отборът на гостите е с 2 поредни поражения в Норвегия, а на чужд терен допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.