Обосновани Футболни Прогнози

Динамо Минск - Неман Гродно

23 Юни 2024 - 20:00
Динамо Минск
Неман Гродно
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.35
2 - 1
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да анализирам мача от 13-ия кръг на текущият сезон във Висшата Лига на Беларус между Динамо Минск и Неман Гродно.

Предоставям факти и статистика за предстоящата среща:

Динамо Минск

Домакините са 3-ти във временното класиране с 26 точки, след 7 победи и 5 равенства, като състава все още няма загуба от началото на шампионата, като в изиграните 12 двубоя са реализирали 23 попадения и са допуснали 7 гола в своята мрежа. На домашна сцена Динамо е играл 5 мача до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и нито една загуба у дома, при голова разлика 11-5.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига тимът на Динамо Минск е постигнал 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 13 вкарани и 5 получени гола.

Неман Гродно

Гостуващият тим на Неман Гродно заема втора позиция във временното класиране със събрани 27 точки, след 9 победи и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 12 двубоя е реализирал 14 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 8 попадения в мрежата си. Далеч от дома отборът е играл 5 двубоя до момента, в които е записал 3 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 6-6.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Неман Гродно са записали 5 победи и една загуба, като са вкарали 6 попадения и са получили 2 гола.

Динамо Минск - Неман Гродно - директни мачове

В предишните 5 двубоя между двата състава, Динамо е записал 4 победи, а отбора на Неман Гродно има записанa 1 победа, при обща голова разлика 9-4. В последните 2 срещи пред своите почитатели срещу Неман Гродно, играчите на Динамо Минск са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на Динамо Минск е в серия от 2 успеха в първенството, а при домакинствата си постигна успех в предишния си двубой.

Отборът на гостите от Неман Гродно е в серия от 2 победи в Беларус, а далеч от дома допусна загуба в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.35 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.