Обосновани Футболни Прогнози

Шьовде АИК - Дегерфорш

15 Юни 2024 - 16:00
Шьовде АИК
Дегерфорш
Прогноза: 2
Коефициент: 1.80
0 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между футболистите на Шьовде АИК и Дегерфорш от поредния кръг на футболния шампионат в Суперетан Лига на Швеция.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен мач:

Шьовде АИК

Шьовде АИК са на 8-мо място в таблицата с общ актив от 15 точки, от 4 победи, 3 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 11 двубоя имат отрицателна голова разлика 9-13. На своя стадион отборът на Шьовде АИК е играл 5 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, отбелязал е 3 гола във вратата на противниците си и е получил 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Шьовде АИК има на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 6-10.

Дегерфорш

Гостуващият тим на Дегерфорш е 2-ри във временното класиране с актив от 19 точки, натрупани след 5 победи, 4 равенства и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 11 срещи е отбелязал 19 гола и е допуснал 13 попадения в своята мрежа. Като гост тимът е изиграл 5 мача, в които има една победа, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 6-6.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Дегерфорш има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са разписали 11 попадения и са получили 8 попадения.

Шьовде АИК - Дегерфорш - преки мачове

.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на Шьовде АИК стигна до равенство в последната си среща в първенството, а при домакинствата си допусна поражение в предишната си среща.

Отборът на гостите от Дегерфорш постигна успех в предишната си среща в Швеция, а на чужд терен постигна победа в последния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.80 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.