Обосновани Футболни Прогнози

Амиен - Бордо

27 Февруари 2023 - 21:45
Амиен
Бордо
Прогноза: X2
Коефициент: 1.44
1 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на сблъсъка от 26-ия кръг на футболното първенство в Лига 2 на Франция между футболните отбори на Амиен и Бордо.

Факти и статистика за предстоящия двубой:

Амиен

Играчите на домакините от Амиен заемат 9-то място в таблицата с актив от 33 точки, събрани след 9 победи, 6 равенства и 8 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 23 двубоя са успели да реализират 26 гола във вратата на съперниците си и са получили 26 попадения в мрежата си. Като домакин съставът има 11 срещи, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 13-10.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Амиен има на сметката си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са записали 6 гола и са им вкарали 8 гола.

Бордо

Гостуващият отбор на Бордо се намира на трета позиция във временното класиране с актив от 42 точки, след 12 победи, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 двубоя е отбелязал 34 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 20 гола в своята врата. Навън отборът е изиграл 12 срещи досега, в които има 5 победи, 3 равенства и 4 загуби, реализирал е 17 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 12 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 официални мача в Лига 2 отборът на Жирондинците е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са реализирали 10 гола и са им вкарали 7 гола.

Амиен - Бордо - директни срещи

В последният мач между двата отбора, Амиен няма записана нито 1 победа, отбора на Бордо също не е постигнал нито една победа, а 1 мач е завършил с равенство.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на Амиен е с 2 поражения в шампионата, а на собствения си терен допусна неуспех в последния си мач.

Отборът на гостите от Бордо има успех в последния си мач в първенството на Франция, а далеч от дома допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.