Обосновани Футболни Прогнози

Аячо - Нант

5 Февруари 2023 - 16:00
Аячо
Нант
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между съставите на Аячо и Нант от поредния кръг на футболния шампионат в Франция в турнира Лига 1.

Факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Аячо

Аячо се намират на 17-та позиция във временното класиране със събрани 18 точки, от 5 победи, 3 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 двубоя имат голова разлика 18-37. На собствения си терен съставът на Аячо е играл 10 двубоя досега, в които е записал 2 победи, едно равенство и 7 загуби, при обща голова разлика 7-16.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Аячо има на сметката си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 4-13.

Нант

Гостуващият тим на Нант е на 13-та позиция в таблицата с временното класиране с общ актив от 22 точки, натрупани след 4 победи, 10 равенства и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните 21 двубоя е отбелязал 21 гола във вратата на противниците си и е получил 26 попадения в своята врата. На чужд терен отборът е изиграл 11 мача до момента, в които е записал една победа, 5 равенства и 5 загуби, вкарал е 9 попадения във вратата на приемащите го отбори и е получил 15 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Лига 1 тимът на Канарчетата има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 4-2.

Аячо - Нант - директни двубои

В предишните 5 играни двубоя между двата противника, Аячо е спечелил една победа, Нант има записани 2 победи, а 2 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 6-7. В предишните 2 двубоя пред своите фенове с отбора на Нант, играчите на Аячо нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на Аячо постигна победа в предишната си среща в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни загуби.

Тимът на Нант има загуба в предишния кръг в Франция, а далеч от дома стигна до реми в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.