Обосновани Футболни Прогнози

Емполи - Специя

11 Февруари 2023 - 16:00
Емполи
Специя
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
2 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между отборите на Емполи и Специя от 22-ия кръг на футболния сезон в Серия А на Италия.

Информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Емполи

Домакините от Емполи са 12-ти в таблицата с общ актив от 26 точки, натрупани след 6 победи, 8 равенства и 7 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 21 мача са успели да вкарат 19 гола и са допуснали 26 гола в мрежата си. Пред собствените си верни почитатели съставът на Емполи е изиграл 10 срещи досега, в които има 4 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 10 гола във вратата на гостуващите тимове и е позволил да му вкарат 10 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Емполи имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 7-7.

Специя

Гостуващият тим на Специя е на 17-то място във временното класиране с 18 точки, натрупани след 4 победи, 6 равенства и 11 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 21 двубоя има голова разлика 17-35. Навън съставът има 10 двубоя до момента, в които има 2 победи и 8 загуби, при обща голова разлика 4-18.

В последните си 6 официални двубоя в Серия А играчите на Специя имат в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 3-9.

Емполи - Специя - директни мачове

В последните 3 изиграни мача между двата противника, съставът на Емполи не е спечелил нито една победа, отбора на Специя има записанa една победа, а 2 двубоя са завършили с равенство, при обща голова разлика 1-2. В последната среща на своя терен с състава на Специя, Домакините от Емполи нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Емполи има загуба в последната си среща в първенството на Италия, а при домакинствата си стигна до реми в предишната си среща.

Съставът на гостите от Специя е с 3 последователни загуби в Италия, а на чужд терен допусна поражение в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.