Обосновани Футболни Прогнози

Ница - Реймс

18 Февруари 2023 - 18:00
Ница
Реймс
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
0 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за мача между футболните отбори на Ница и Реймс от поредния кръг на футболното първенство в Франция в турнира Лига 1.

Време е да предоставя информация за днешния футболен мач:

Ница

Играчите на тима домакин са 7-ми във временното подреждане с актив от 37 точки, от 10 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 23 двубоя имат положителна голова разлика 30-21. На домашна сцена Ница е изиграл 11 двубоя досега, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 3 загуби, отбелязал е 16 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 10 гола в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Ница са постигнали 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, при голова разлика 14-2.

Реймс

Гостуващият отбор на Реймс е на 10-та позиция във временното подреждане с 33 точки, събрани след 7 победи, 12 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 23 мача има положителна голова разлика 30-26. Навън тимът има 12 двубоя, в които е записал 2 победи, 8 равенства и 2 загуби, при голова разлика 12-13.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Реймс имат в актива си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при голова разлика 10-3.

Ница - Реймс - преки срещи

В предишните 5 изиграни мача между двата състава, Ница има записанa една победа, състава на Реймс няма нито една победа, а 4 мача са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 3-2. В предишните 2 срещи у дома срещу отбора на Реймс, Домакините от Ница нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Ница е в серия от 4 последователни победи в шампионата, а на своя стадион е в серия от 3 успеха.

Съставът на гостите постигна успех в последния кръг в Франция, а далеч от дома е в серия от 2 поредни равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.