Обосновани Футболни Прогнози

Ковънтри - Милуол

14 Февруари 2023 - 21:45
Ковънтри
Милуол
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 0
позната футболни прогнози

След вчерашната прогноза днес ще анализирам мача между футболните тимове на Ковънтри и Милуол от 31-ия кръг на настоящият сезон в Англия в Чемпиъншип. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу играчите на Милуол на Рико Арена.

Накратко факти и статистика за днешния сблъсък:

Ковънтри

Домакините са на 14-та позиция във временното подреждане с 39 точки, от 10 победи, 9 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 срещи са вкарали 32 гола в мрежата на противниците си и са инкасирали 33 попадения в своята мрежа. На домашна сцена Ковънтри е изиграл 16 срещи до момента, в които е записал 7 победи, 5 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 20-15.

В предишните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип футболистите на Ковънтри имат в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 8 получени гола.

Милуол

Гостуващият тим на Милуол е 5-ти в класирането с 46 точки, след 13 победи, 7 равенства и 9 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 29 мача е реализирал 36 гола в мрежата на противниците си и е получил 29 попадения в собствената мрежа. Навън отборът има 15 срещи досега, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 15-20.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Милуол е постигнал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 7 вкарани и 3 получени гола.

Ковънтри - Милуол - преки двубои

В предишните 5 мача между двата отбора, Ковънтри има спечелени 2 победи, състава на Милуол също има постигнати 2 успеха, а 1 двубой е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 11-7. В последните 2 срещи на своя терен с отбора на Милуол, футболистите на Ковънтри са записали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Ковънтри записа реми в последната си среща в първенството на Англия, а у дома записа реми в предишната си среща.

Тимът на гостите постигна успех в последния кръг в Англия, а при визитите си е с 2 поредни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.