Обосновани Футболни Прогнози

Бней Сахнин - Апоел Беер Шева

8 Февруари 2023 - 19:45
Бней Сахнин
Апоел Беер Шева
Прогноза: 2
Коефициент: 1.60
0 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се изиграе футболната среща от поредния кръг на първенството в Израел в Висша Лига между съставите на Бней Сахнин и Апоел Беер Шева.

Факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Бней Сахнин

Играчите на тима домакин се намират на 10-та позиция в класирането с актив от 22 точки, записани след 5 победи, 7 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 20 срещи имат отрицателна голова разлика 18-23. У дома Бней Сахнин има 9 двубоя, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 4 загуби, реализирал е 8 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига футболистите на Бней Сахнин са постигнали една победа, 4 равенства и една загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 5 гола и са допуснали 5 попадения от противниковите състави.

Апоел Беер Шева

Гостуващият тим на Апоел Беер Шева е на трето място в класирането с 45 точки, след 14 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 20 мача е успял да реализира 44 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 17 гола в мрежата си. Далеч от дома тимът е играл 10 двубоя до момента, в които е записал 9 победи и 1 загуба, вкарал е 22 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Висша Лига отборът на Апоел Беер Шева има в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика вкарани 13 гола и получени 6 гола.

Бней Сахнин - Апоел Беер Шева - директни мачове

В последните 5 мача между двата тима, Бней Сахнин има постигнатa една победа, Апоел Беер Шева е спечелил 2 победи, а 2 двубоя са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 3-6. В последните 2 срещи у дома с Апоел Беер Шева, Домакините от Бней Сахнин имат една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на Бней Сахнин записа реми в предишната си среща в шампионата на Израел, а на своя стадион постигна победа в предишния си мач.

Отборът на Апоел Беер Шева е в серия от 2 поредни победи в първенството, а на чужд терен е в серия от 2 последователни победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.60 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.