Обосновани Футболни Прогнози

Верона - Салернитана

13 Февруари 2023 - 19:30
Верона
Салернитана
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на двубоя между съставите на Верона и Салернитана от поредния кръг на сезона в Италия Серия А. Играчите на Верона излизат срещу Салернитана на Марк Антонио Бентегоди.

Ето и фактите за предстоящия сблъсък:

Верона

Домакините се намират на 18-та позиция в таблицата с актив от 14 точки, след 3 победи, 5 равенства и 13 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 21 срещи са вкарали 19 гола и са позволили да им отбележат 33 попадения в своята врата. У дома Жълто-сините е изиграл 11 двубоя досега, в които има 3 победи, едно равенство и 7 загуби, реализирал е 13 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 18 гола във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Серия А играчите на Жълто-сините са записали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 7-4.

Салернитана

Тимът на гостите от Салернитана е 16-ти в класирането с актив от 21 точки, събрани след 5 победи, 6 равенства и 10 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 21 мача има отрицателна голова разлика 25-41. Като гост тимът е изиграл 10 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 5 загуби, при голова разлика 11-25.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Салернитана има записани 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 6 гола и са получили 17 гола от противниковите футболни състави.

Верона - Салернитана - директни мачове

В предишните 3 играни мача между двата съперника, съставът на Верона не е постигнал нито една победа, Салернитана е постигнал 2 успеха, а 1 среща е завършил с равенство, при общо голово съотношение 4-6. В последната среща пред своите привърженици с Салернитана, футболистите на Верона нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Верона е с 2 равни срещи в шампионата, а на собствения си терен постигна равенство в последния си мач.

Съставът на Салернитана допусна загуба в последния си двубой в Италия, а на чужд терен има победа в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.