Обосновани Футболни Прогнози

Олдъм - Дагенъм и Редбридж

7 Февруари 2023 - 21:45
Олдъм
Дагенъм и Редбридж
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
4 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще се състои двубоя от 30-ия кръг на футболния сезон в Англия - Национална Лига между футболните отбори на Олдъм и Дагенъм и Редбридж.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящата среща:

Олдъм

Футболистите на Олдъм се намират на 20-то място в таблицата с актив от 28 точки, събрани след 7 победи, 7 равенства и 13 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 27 двубоя са отбелязали 33 попадения в противниковата врата и са получили 42 попадения в собствената мрежа. Пред собствените си фенове съставът има 13 двубоя, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 5 загуби, при голова разлика 21-20.

В предишните си 6 официални двубоя в Национална Лига отборът на Олдъм е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали 11 гола и са получили 9 гола.

Дагенъм и Редбридж

Гостуващият тим на Дагенъм и Редбридж е 11-ти в класирането с актив от 39 точки, от 11 победи, 6 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 срещи има отрицателна голова разлика 40-42. Далеч от дома съставът е играл 13 двубоя до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и 6 загуби, при голова разлика 14-20.

В предишните си 6 официални срещи в Национална Лига съставът на Дагенъм и Редбридж е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са записали в противниковата мрежа 5 гола и са инкасирали 6 попадения от футболистите на своите противници.

Олдъм - Дагенъм и Редбридж - преки мачове

.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на Олдъм допусна загуба в последната си среща в Англия, а на своя стадион има неуспех в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Дагенъм и Редбридж е в серия от 2 поражения в Англия, а далеч от дома има неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 4 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.