Обосновани Футболни Прогнози

Верона - Лацио

6 Февруари 2023 - 19:30
Верона
Лацио
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.80
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубой от 22-ия кръг на сезона в Серия А на Италия между футболните тимове на Верона и Лацио.

Информацията за предстоящата футболна среща:

Верона

Футболистите на домакините са 18-ти в таблицата с временното подреждане с общ актив от 13 точки, записани след 3 победи, 4 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 мача имат голова разлика 18-32. На домашна сцена тимът има 10 мача, в които има 3 победи и 7 загуби, при обща голова разлика 12-17.

В последните си 6 официални двубоя в Серия А тимът на Верона има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в вратата на своите съперници 7 гола и са получили 5 попадения от противниковите футболни тимове.

Лацио

Гостуващият състав на Лацио се намира на 4-то място в класирането с актив от 38 точки, записани след 11 победи, 5 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 20 срещи има положителна голова разлика 36-16. На чужд терен тимът е играл 9 мача, в които има 5 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 15 гола в противниковата врата и е допуснал 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Римските орли е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 10-8.

Верона - Лацио - преки мачове

В последните 5 играни мача между двата състава, отборът на Верона има спечелени 2 успеха, тима на Лацио също е спечелил 2 победи, а в един сблъсък двата състава не са съумели да се победят, при обща голова разлика 9-8. В предишните 2 срещи у дома срещу тима на Лацио, Домакините от Верона са записали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на Верона стигна до равенство в последния си двубой в Италия, а на собствения си терен е в серия от 2 последователни победи.

Съставът на гостите от Лацио записа реми в предишния кръг в Италия, а на чужд терен постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.80 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.