Обосновани Футболни Прогнози

Сиена - Торес

15 Февруари 2023 - 20:30
Сиена
Торес
Прогноза: 1
Коефициент: 2.30
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 28-ия кръг на футболния сезон в Серия С - Група В на Италия между футболните състави на Сиена и Торес.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия двубой:

Сиена

Футболистите на Сиена са 8-ми в таблицата с временното класиране с актив от 39 точки, събрани след 10 победи, 9 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 срещи имат голова разлика 26-24. У дома отборът е играл 13 срещи до момента, в които има 4 победи, 7 равенства и 2 загуби, реализирал е 11 попадения в мрежата на съперниците си и е допуснал 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Бианконерите са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали в вратата на своите противници 5 гола и са получили 11 попадения от противниковите тимове.

Торес

Отборът на гостите от Торес е 13-ти във временното подреждане със събрани 29 точки, събрани след 6 победи, 11 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 двубоя е успял да отбележи 21 гола в противниковата врата и е инкасирал 22 гола в своята мрежа. При визитите си съставът е играл 13 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 4 загуби, реализирал е 11 гола в противниковата врата и е допуснал 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Серия С - Група В футболистите на Торес са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7-6.

Сиена - Торес - директни срещи

В последната среща между двата съперника, Бианконерите не е спечелил нито една победа, а отбора на Торес има записанa една победа.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините допусна неуспех в последния кръг в шампионата на Италия, а у дома е с 2 последователни ремита.

Съставът на гостите стигна до равенство в предишния си двубой в Италия, а далеч от дома допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.30 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.