Обосновани Футболни Прогнози

ФК Копенхаген - Олборг

26 Февруари 2023 - 17:00
ФК Копенхаген
Олборг
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между отборите на ФК Копенхаген и Олборг от 19-ия кръг на сезона в Суперлига на Дания. Футболистите на ФК Копенхаген излизат срещу гостуващите играчи на Олборг на своя терен.

Ето и фактите за предстоящия футболен мач:

ФК Копенхаген

ФК Копенхаген са трети в класирането с актив от 30 точки, събрани след 9 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 срещи са реализирали 31 гола в мрежата на противниците си и са получили 20 попадения в мрежата си. Като домакин Лъвовете има 8 срещи до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 12-7.

В предишните си 6 официални двубоя в Суперлига отборът на Гражданите има на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика 12 вкарани и 2 получени гола.

Олборг

Гостуващият тим на Олборг е на 11-та позиция във временното подреждане с актив от 14 точки, събрани след 3 победи, 5 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 18 двубоя е вкарал 17 попадения и е позволил да му вкарат 29 попадения в собствената мрежа. На чужд терен съставът е играл 9 двубоя досега, в които има 2 победи, едно равенство и 6 загуби, реализирал е 10 гола във вратата на посрещащите го тимове и е позволил да му отбележат 17 гола във вратата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на AaB имат в актива си 1 победа и 5 загуби, като са записали 7 гола и са инкасирали 14 попадения.

ФК Копенхаген - Олборг - директни срещи

В последните 5 мача между двата съперника, Гражданите има записани 3 успеха, отбора на Олборг е записал една победа, а една среща е завършил наравно, при общо голово съотношение 12-8. В последните 2 двубоя пред своите фенове с Олборг, футболистите на ФК Копенхаген нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на ФК Копенхаген е с 4 поредни победи в Дания, а на собствения си стадион постигна успех в последния си двубой.

Съставът на гостите от Олборг е в серия от 5 поражения в Дания, а като гост е с 2 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.