Обосновани Футболни Прогнози

Айзол - Раджастан Юнайтед

9 Февруари 2023 - 10:30
Айзол
Раджастан Юнайтед
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка от 17-ия кръг на футболния сезон в И-Лига на Индия между съставите на Айзол и Раджастан Юнайтед.

Факти и данни за днешния двубой:

Айзол

Домакините от Айзол са 7-ми в таблицата с актив от 20 точки, след 5 победи, 5 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните 14 двубоя имат голова разлика 19-15. На домашна сцена Айзол е играл 7 срещи, в които има 4 победи, 2 равенства и една загуба, вкарал е 9 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 3 гола във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в И-Лига играчите на Айзол са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 6 гола и са допуснали 6 попадения от футболистите на противниците си.

Раджастан Юнайтед

Гостуващият състав на Раджастан Юнайтед е на 9-та позиция в таблицата с временното класиране с 18 точки, натрупани след 5 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 14 двубоя има голова разлика 15-21. На чужд терен отборът е изиграл 6 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-9.

В предишните си 6 официални срещи в И-Лига футболистите на Раджастан Юнайтед са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 6-11.

Айзол - Раджастан Юнайтед - преки двубои

В предишните 2 двубоя между двата тима, тимът на Айзол няма спечелена нито 1 победа, а отбора на Раджастан Юнайтед има записани 2 успеха, при общо голово съотношение 0-2.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините има победа в последния кръг в първенството на Индия, а у дома постигна успех в предишния си двубой.

Съставът на Раджастан Юнайтед е в серия от 3 поредни поражения в Индия, а далеч от дома е в серия от 2 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.