Обосновани Футболни Прогнози

Алдършот Таун - Честърфийлд

30 Ноември 2019 - 17:00
Алдършот Таун
Честърфийлд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 2
позната футболни прогнози

Днеска ще се изиграе сблъсъка между футболистите на Алдършот Таун и Честърфийлд от поредния кръг на футболния шампионат в Англия в турнира Национална Лига. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия отбор на Честърфийлд на домашния си стадион Рекриейшън Граунд.

Време е да предоставя информация за днешния футболен мач:

Алдършот Таун

Играчите на отбора домакин се намират на 19-та позиция в таблицата с временното класиране с 26 точки, постигнати след 7 победи, 5 равенства и 11 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 23 срещи имат голова разлика 24-33. На своя стадион съставът на Алдършот Таун има 11 мача, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 14-14.

В последните си 6 официални срещи в Национална Лига тимът на Алдършот Таун е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 10 гола.

Честърфийлд

Съставът на гостите от Честърфийлд е 21-ви в таблицата с временното класиране с актив от 22 точки, записани след 5 победи, 7 равенства и 10 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 22 срещи има отрицателна голова разлика 29-41. Далеч от дома тимът е изиграл 11 срещи, в които е записал 2 победи, 5 равенства и 4 загуби, при голова разлика 14-20.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Честърфийлд са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 13 гола.

Алдършот Таун - Честърфийлд - директни мачове

В последните 3 играни двубоя между двата състава, Алдършот Таун няма нито 1 победа, а Честърфийлд е записал 3 победи, при обща голова разлика 1-7. В предишната среща пред своите привърженици срещу Честърфийлд, футболистите на Алдършот Таун нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините стигна до реми в последния кръг в първенството на Англия, а у дома е в серия от 2 успеха.

Отборът на гостите от Честърфийлд е с 3 последователни загуби в първенството на Англия, а при гостуванията си има поражение в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.